Με τις καλύτερες ευχές για τη νέα σχολική χρονιά!

Τα σχολεία ξεκίνησαν και το κουδούνι της καινούριας σχολικής χρονιάς χτύπησε και πάλι. Τα μέχρι πρότινος άδεια κτίρια γέμισαν ξανά με χαρούμενες φωνές και γελαστά προσωπάκια, πήραν ζωή και υποδέχτηκαν μαζί με τους δασκάλους, τους παλιούς και νέους μαθητές τους.

Ευχή όλων μας, να είναι όλα τα παιδιά γερά, με δύναμη και όρεξη για δουλειά και μάθηση, εφόδια που θα τους ανοίξουν νέους ορίζοντες στη ζωή τους. Κυρίως, όμως, και πάνω απ’ όλα ευχόμαστε να είναι χαρούμενα και γελαστά. Αυτός είναι ο σκοπός και η επιδίωξη όλων μας, δασκάλων και γονιών και με γνώμονα τη δική τους ευτυχία πασχίζουμε και παλεύουμε καθημερινά.

Αυτός είναι ο σκοπός και ορισμένων άλλων ανθρώπων, που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους προκειμένου να προσφέρουν με κάθε τρόπο στα παιδιά που έχουν στερηθεί βασικά αγαθά και το έχουν ανάγκη περισσότερο. Ένας από αυτούς τους χαρισματικούς ανθρώπους είναι και ο πατέρας Αντώνιος της Κιβωτού του Κόσμου, του οποίου το έργο και η προσφορά είναι τεράστια. Δίπλα στον πατέρα Αντώνιο βρέθηκε και το Σχολείο μας, λίγο πριν από το κλείσιμο των σχολείων για το καλοκαίρι, θέλοντας να βοηθήσει και να στηρίξει την προσπάθειά του. Η χαρά των ανθρώπων που μας υποδέχτηκαν εκεί και μας ευχαρίστησαν ήταν μεγάλη. Μεγάλη, ωστόσο, ήταν και η δική μας χαρά για τη βοήθεια που μπορέσαμε να τους προσφέρουμε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς για τη συνεισφορά σας στην προσπάθειά αυτή!

Ας ευχηθούμε η χρονιά αυτή να είναι όμορφη και δημιουργική για όλους μας, με υγεία και ευτυχία για όλα τα παιδιά όλου του κόσμου!

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s