Πρόκριση της Σκακιστικής ομάδας του σχολείου μας!!!

Πρόκριση της σκακιστικής ομάδας του σχολείου στην τελική φάση του σχολικού Πρωταθλήματος Αττικής!
 
 
Ομαδικό Πρωτάθλημα Κεντρικού Τομέα Αθήνας
Μία ακόμα μεγάλη επιτυχία σημείωσε την Κυριακή η σκακιστική ομάδα καθώς κατάφερε παίζοντας εξαιρετικό σκάκι να κατακτήσει την 6η θέση ανάμεσα σε 59 ομάδες στο σχολικό πρωτάθλημα της Αθήνας και να κερδίσει με το σπαθί της την πρόκριση στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει τις καλύτερες σχολικές ομάδες όλου του νομού της Αττικής. Το σχολείο εκπροσωπήθηκε από 2 ομάδες. Η πρώτη ομάδα αποτελούμενη από τους Κων/νο Σίμο, Μιχάλη Πουλή, Γιάννη Συκιώτη, Σταυρούλα Ηλιοπούλου και Χρήστο Θανασουλα σφράγισε την πρόκριση πετυχαίνοντας 4 νίκες σε 5 αγώνες. Πολύ καλή εμφάνιση και για την δεύτερη ομάδα η οποία έκανε μία νίκη και 2 ισοπαλίες αποτελούμενη από τους Σωτήρη Χαντζάρα, Δημήτρη Ζουμπουλάκη, Μάνο Βαβουράκη, Αναστασία Καραδήμα και Γιώργο Πέτρου.
 
Τα τελικά αποτελέσματα του ομαδικού Πρωταθλήματος μπορείτε να τα δείτε στο παρακάτω link:
 
 
 
 
Ατομικό Πρωτάθλημα Κεντρικού Τομέα Αθήνας
Στο Ατομικό Πρωτάθλημα του Σαββάτου τις μεγαλύτερες επιτυχίες σημείωσαν ο Γιάννης Συκιώτης με 5,5 βαθμούς και, ο Χρήστος Θανασουλας με 5 βαθμούς από την Ε τάξη και η Σταυρούλα Ηλιοπούλου με 4 βαθμούς από την Δ τάξη σε σύνολο 7 αγώνων κερδίζοντας την πρόκριση στα ταλεικά της Αττικής! Στο τσακ δεν πήρε την πρόκριση ο Κων/νος Σίμος ο οποίος με τους 5 βαθμούς που συγκέντρωσε έχασε την πρόκριση στην ισοβαθμία. Εντυπωσιακή πρώτη εμφάνιση σε μεγάλο Πρωτάθλημα για τον Δημήτρη Κοντό ο οποίος πέτυχε το καταπληκτικό σκορ των 4 βαθμών αλλά και για τον Παντελή Θανασουλα από την Β τάξη που σταμάτησε στους 4,5 βαθμούς! Πολύ καλή παρουσία και για τα υπόλοιπα παιδιά που έλαβαν μέρος στο πρωτάθλημα, τους Λάμπρο Παππά και Γιάννη Λιανόπουλο από την Β τάξη, τον Δημήτρη Ζουμπουλάκη από την Δ, τον Σωτήρη Ζαντζάρα και τον Μάνο Βαβουράκη από την Ε. Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό!  Αναλυτικά τα αποτελέσματα ανά κατηγορία στα παρακάτω links:
 
 
Οι προκρίσεις στο ομαδικό Πρωτάθλημα και ανά κατηγορία στο ατομικό παρουσιάζονται στο παρακάτω link:
 
Τα τελικά της Αττικής πρόκειται να γίνουν στην Ελληνογερμανική Αγωγή στην παλλήνη το σαββατοκύριακο 9 & 10 Απριλίου. Αναμένουμε την προκήρυξη των αγώνων για τις περαιτέρω πληροφορίες.
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s