2η Θέση για το 113!!!…στο Τουρνουά Σκακιού του Γαλατσίου…Μπράβο παιδια!!!!!

DSC_6754 DSC_6756 DSC_6766 DSC_6773 DSC_6814 DSC_6815
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Τουρνουά Σκακιού του Γαλατσίου το οποίο έγινε στο 16ο Δημοτικό το Σάββατο 6 Ιουνίου. Στο τουρνουά συμμετείχαν μαθητές από 14 σχολεία της Αθήνας και όχι μόνο (16ο Γαλατσίου, 7ο Γαλατσίου, 1ο & 12ο Γαλατσίου, 113ο Αθηνών, 101ο Αθηνών, 142ο Αθηνών, 46ο Αθηνών, 25ο Αθηνών, 79ο Αθηνών, 130ο Αθηνών, 70ο Αθηνών, 75ο Αθηνών και 1ο Ωρωπού).
Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι το επίπεδο των αγώνων ιδιαίτερα στην κατηγορία της Ε και ΣΤ Δημοτικού ήταν αρκετά υψηλό και αυτό καθόλου τυχαίο δεν είναι εάν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι πολλά από τα σχολεία που έλαβαν μέρος στο τουρνουά μόλις λίγους μήνες πριν κατακτούσαν τις πρώτες θέσεις στο ομαδικό σχολικό Πρωτάθλημα του Κεντρικού Τομέα της Αθήνας (βλ. σχετικό Πίνακα).

Τα παιδιά το διασκέδασαν (κυρίως όταν σήκωσαν το κύπελλο για την 2η θέση στις σχολικές ομάδες) αλλά και οι γονείς πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα.

Για την ιστορία βραβεύτηκαν οι 3 πρώτοι της γενικής κατάταξης και το πρώτο κορίτσι από κάθε κατηγορία και επίσης τα 3 καλύτερα σχολεία βάση των αποτελεσμάτων. Το 113 κατέκτησε την 2η θέση στο σύνολο των σχολείων που συμμετείχαν και σε ατομικό επίπεδο χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Μιχάλης Πουλής από την Γ Δημοτικού και ασημένιο ο Κων/νος Σίμος από την Δ.
Σας ευχαριστώ
Νάσος Αγγελούσης
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για το πάθος και την προσπάθεια τους.
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s