1 Διασχολικό Τουρνουά Σκακιού στο 113!!!-21/02/16

Το Διασχολικό Τουρνουά Σκακιού για μαθητές Δημοτικού που διεξήχθη στο σχολείο μας στις 21/2/16…εξελίχθηκε σε φεστιβάλ!!!!…Σχεδόν 30 σχολεία «ήρθαν αντιμέτωπα»…και πάνω από 200 μαθητές επέδειξαν τις σκακιστικές τους ικανότητες!!!…Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας και δίνουμε ραντεβού για του χρόνου!!!!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Fide Ιnstructor  Νάσο Αγγελούση και στην ομάδα του…αλλά και στους χορηγούς της εκδήλωσης που μας γέμισαν με δώρα για όλα τα παιδια!!!
Συγχαρητήρια στην νικήτρια ομάδα του 142ου Δημοτικού που κατέκτησε την πρώτη θέση…αλλά και στο 24ο που κατέκτησε την 3η θέση!!!!
Την 2η θέση κέρδισε επάξια η ομάδα του 113ου και σας παραθέτουμε κάποιες λεπτομέρειες …έτσι όπως μας τις περιγράφει ο Δάσκαλός μας Νάσος Αγγελούσης:
Σε αγωνιστικό επίπεδο τα παιδιά έκαναν στο σύνολο τους μία καταπληκτική εμφάνιση. Ξεκινώντας από το ατομικό Πρωτάθλημα ο Αναστάσης Μετόζης (Α τάξη) με 3,5 στα 4 οριακά δεν ανέβηκε στο βάθρο των νικητών κατακτώντας τελικά την 5η θέση σε έναν όμιλο όπου έλαβαν μέρος 77 παιδιά έως Β Δημοτικού! Μόλις μία θέση παρακάτω βρέθηκε ο Δημήτρης Αναστασόπουλος (Α ταξη) με 3 στα 4 ενώ το καρέ των πολύ καλών εμφανίσεων συμπλήρωσαν ο Παντελής Θανασούλας και ο Σπύρος Απέργης που έπιασαν μία θέση στην πρώτη 15άδα. Πρώτη παρουσία σε αγώνες με πολλές υποσχέσεις για το μέλλον για τους Γιάννη Λιανόπουλο, Δημήτρη και Νάσο Γεωργιάκο, Λάμπρο Παππά και Φώτη Κουτσουμπίνα. Τα αποτελέσματα του Ατομικού Πρωταθλήματος μπορείτε να τα δείτε πατώντας στο παρακάτω Link.
Στο ομαδικό Πρωτάθλημα η ομάδα των Chess Warriors που πέρισυ προκρίθηκε στον τελικό την Αττικής, με μικρές διαφοροποιήσεις στην σύνθεση της κατέκτησε πανάξια την 2η θέση πίσω από την πολύ δυνατή ομάδα του 142ου Αθηνών με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 5 αγώνες σε σύνολο 30 ομάδων! Ο Κων/νος Σίμος με 4 στα 5 στην 1η σκακιέρα, ο Γιάννης Συκιώτης με 4 στα 5 στην 2η σκακιέρα, ο Χρήστος Θανασούλας με 5 στα 5 στην 3η σκακιέρα και η Σταυρούλα Ηλιοπούλου με 2 στα 5 στην 4η σκακιέρα  έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και γέμισαν με χαμόγελα τον κόσμο του σχολείου μας. Πολύ καλό σκάκι απέναντι σε δυνατές ομάδες για τους Chess Assassins με τους Σωτήρη Χατζάρα, Δημήτρη Ζουμπουλάκη, Ηλία Νταή και Αναστασία Καραδήμα με τους περισσότερους να δίνουν για πρώτη φορά την μάχη σε ομαδικό πρωτάθλημα και τελικά να σημειώνουν 2 νίκες και 1 ισοπαλία. Πρώτη αγωνιστική εμπειρία για την ομάδα των Chess Kings με τους Μάνο Βαβουράκη, Γιώργο Πέτρου, Σπύρο Δημητρακόπουλο και Βασιλική Κουτσουμπίνα με τα παιδιά να πετυχαίνουν 2 νίκες. Τα αποτελέσματα του Ομαδικού Πρωταθλήματος μπορείτε να τα δείτε πατώντας στο παρακάτω Link.

αφισα τουρνουα σκακιου χορηγοι διασχολικο

Advertisements